یک خوراک محلی مازندرانی است که یه صورت زیر طبخ می شود:

کته تازه (پلا تازه)  پخته و آن را در دیگ بزرگتر ریخته و سپس شیر ولرم را آهسته به آن اضافه می کنیم. و همزمان آن را هم می زنیم تا جاییکه این آمیختگی دارای قوام باشد.

پس از آن ماست تازه را آهسته آهسته به آن اضافه کرده و مانند قبل همزمان آن را خوب هم بزنید. سپس اندکی کره محلی به آن اضافه کنید.

غذای گرماس آماده می باشد. گرماس از غذاهای رایج مردم کوهپایه و جنگل مازندران به ویژه چوپانان و گالشها می باشد.


روستاي نسن نور تازه ,آهسته ,گرماس ,سپس ,همزمان ,هم ,آن اضافه ,به آن ,آن را ,می باشد ,را آهستهمنبع

نوروز خوانی

مجوز برای قطع درخت

راهپیمایی 22 بهمن در بلده 97

نوروز خوانی

مجوز برای قطع درخت

راهپیمایی 22 بهمن در بلده 97

بهسازی راه های ورودی روستا

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

sinadls ارزانی کلینیک لیزر فولادسرا تهران تابلوسازی به شیوه های تابلو چلنیوم - تابلو برجسته - تابلو استیل تخفیفان سایه ایران ( سایبان متین ) تخفیف دونی سی گل فروش آنلاین تردمیل باشگاهی